Што е MobiExpress?

MobiExpress е иновативна услуга која, во случај на скршен телефонски екран, ви овозможува бесплатно земање, поправка и испорака на поправениот уред до локацијата по ваш избор.

Зошто MobiExpress?

СЕ СЛУЧУВА НА СИТЕ

Нашите мобилни телефони стануваат поубави и поголеми, и покревки. Дали знаевте дека оштетувањето на екранот претставува 80% од проблемите со паметните телефони?

ВИСОКИ ТРОШОЦИ

Софистицираната технологија исто така значи зголемени трошоци при поправка и замена на деловите на уредите. Ова се однесува и на екраните. За да не се откажете од поправката на вашиот екран и со тоа да изгубите многу функционалности на вашиот уред, одлучете се за MobiExpress.

СЕКОГАШ ПРИ РАКА?

Пријавите за оштетување, поправките и постапките за одобрување на поправка, заедно со земањена уредот, може да траат вкупно неколку недели. Можеш ли да си дозволиш толку долго да се разделиш од твојот придружник?

ВИСТИНСКО РЕШЕНИЕ

Постапка за пријавување оштета, пронаоѓање на услуга, испраќање мобилен уред, проверка на состојбата на поправка, подигање на поправен уред… Сето тоа е дел од минатото. Сè што е потребно е еден повик и MobiExpress ќе стори сé што е за вас и ќе ве осигура дека уредот ви се враќа во рацете побрзо отколку што можете да замислите.

ПАКЕТ УСЛУГИ

Центар за повици

Нашиот бесплатен број и телефонски центар се достапна деноноќно, 365 дена во годината, т.е. секогаш!

Услуга за земање на уред

Ние го земате вашиот уред каде и да сте.

Поправка на уред

Услугата вклучува поправка на уред и замена на екранот.

Сервис за достава

Ние го доставуваме уредот до саканата локација.

Вие го избирате видот и содржината на услужниот пакет на местото на продажба.

Кога и како да се користи MobiExpress?

MobiExpress е вашиот спас во случај на скршен екран. Јавете ни се на бесплатниот број и ние ќе го земеме уредот од вашата локација што е можно поскоро и ќе ви го вратиме откако ќе го поправиме, со замена на екранот.

Каде и како може да го добијам MobiExpress?

Можете да се договорите за MobiExpress со вашата осигурителна компанија, банка, телекомуникациски провајдер или компанија со кредитни картички, како составен дел од нивните производи или како самостоен производ, брзо и лесно преку интернет-продажба, апликативни решенија или лично во феријалите.